logo-mini

Segíthetek valamiben?

modern-Home-office-design-furnitureAz elmúlt tíz-tizenöt évben egyre elfogadottabbá vált az a dolog, hogy egy lakás vagy ház belső kialakításához, berendezéséhez lakberendezőhöz forduljunk segítségért.

Ez ma már nem luxusigény, hanem egyszerű felismerése annak a ténynek, hogy szakember segítségével megkímélhetjük magunkat a komolyabb tévedésektől, segít a döntések meghozatalában, leveheti vállunkról az utánjárás terhét és segít a kivitelezés lebonyolításában.

Ha az átalakítás megkezdése előtt bekapcsolódik a lakberendező a munkába, lehet, hogy olyan funkcionális változtatások, a komfortot jelentősen megnövelő ötletek jutnak az eszébe, melyeket utólag rendkívül költséges és bonyolult lenne megvalósítani.

Minden tér számtalan lakberendezési lehetőséget rejt magában, melyeket a lakberendező választási lehetőségként elénk tár, hogy a legjobbat válasszuk ki belőle.

A berendezési alaprajz megszületésére még a konkrét munkák megkezdése előtt azért van szükség, hogy a gépészeti terveket, az elektromos kiállásokat ennek megfelelően alakíthassák ki, ne kelljen falakat bontani.
Sokan azért nem mernek lakberendezőt fogadni, mert félnek, hogy az építkezés vagy felújítás jelentős terhei mellett nem lesz elég pénzük a lakberendező díját is kifizetni.

Igaz ugyan, hogy a lakberendező pénzbe kerül, de egyáltalán nem biztos, hogy a végén rosszabbul jövünk ki, mint nélküle. Egy lakberendező ismeri a jó beszerzési lehetőségeket, a megbízható és minőségi munkát végző szakembereket és lehetnek olyan ötletei, amivel átalakíthatjuk a meglévő burkolatokat, bútorokat, ezzel jelentős összeget megtakarítva a megrendelőnek.

Egy új ház, vagy lakás felújítása, átépítése nemcsak jelentős összegbe, hanem tetemes időbe is kerül. Mindent kitalálni, utána járni, megkeresni, boltról boltra rohangálni, a szakemberekre felügyelni, nos ez nem éppen idő- és energiatakarékos tevékenység. egy lakberendező töredékére csökkentheti az elfecsérelt időt és energiát, katalógusokat, anyagmintákat hoz, ha kell be is szerzi azokat. Célirányosan olyan helyekre visz, ahol az igényeinknek megfelelő darabokat vásárolhatunk és sok mindent elintéz helyettünk. Ezen idő alatt mi nyugodtan foglalkozhatunk a saját munkákkal, pénzt kereshetünk, így egy szó mint száz, megint jól járhatunk.
Sokan azért félnek lakberendezőt hívni, mert attól félnek, hogy nem a saját személyiségüket fogja tükrözni az elkészült lakás. A jó lakberendező, azonban nem saját önmegvalósítását éli meg egy lakás tervezésekor, hanem a tulajdonos igényeihez, ízlésvilágához igazodva tervezi meg a lehető legjobb lakást.

A lakberendező nélkülözhetetlen, ha egyedül vágunk bele egy építkezésbe. Nemcsak segítséget, ötleteket, terveket kapunk tőle, de mindig ott van, hogy meghallgassa a kérdéseinket, eloszlassa a kétségeinket, segít dönteni és leveszi a tervek egy részét a vállunkról.

Ha ketten, vagy többen vesznek részt a felújításban, akkor szintén életmentő lehet egy lakberendező a különféle igények, ízlések egyeztetésében, a kompromisszumok meghozatalában, az ellentétek elsimításában. A lakberendező sokszor pszichológus is.

Hiába no, sokrétű, színes munka a lakberendezőé, többek között ezért olyan érdekes, ezért szeretem.

Lakberendezés

lakberendezes1Koncepciótervek elkészítése, melyekből kiválaszt a megrendelő egyet, ami alapján kezdetét veszi a tervezés.

Bútortervezés

A kereskedelmi forgalomban kapható, kész bútorok sokszor méretben, színben vagy formában nem illeszkednek az elvárásokhoz, ezért szeretnék ezen elemek tervezésében is segítségére lenni.

Tanácsadás

7Nem könnyű kiigazodni a rengeteg katalógus, színminta, anyagminta és stílus között. Ebben is segítségére lehetek.

3d-s látványtervezés

S-and-Co-Villeroy_and_Boch_City_Life-Metric-ArtElsősorban belsőépítész, lakberendező kollégák számára nyújtom ezt a szolgáltatást. Sok lakberendező kollégának az ideje nem engedi, hogy munkájához maga készítse el a 3D-s látványterveket az ügyfeleik számára.

Kivitelezői művezetés

planning_3A tervezési munka befejeztével elkezdődik a kivitelezés.