Segíthetek valamiben?

Az elmúlt tíz-tizenöt évben egyre elfogadottabbá vált az a dolog, hogy egy lakás vagy ház belső kialakításához, berendezéséhez lakberendezőhöz forduljunk segítségért.

Ez ma már nem luxusigény, hanem egyszerű felismerése annak a ténynek, hogy szakember segítségével megkímélhetjük magunkat a komolyabb tévedésektől, segít a döntések meghozatalában, leveheti vállunkról az utánjárás terhét és segít a kivitelezés lebonyolításában.

Ha az átalakítás megkezdése előtt bekapcsolódik a lakberendező a munkába, lehet, hogy olyan funkcionális változtatások, a komfortot jelentősen megnövelő ötletek jutnak az eszébe, melyeket utólag rendkívül költséges és bonyolult lenne megvalósítani.

Minden tér számtalan lakberendezési lehetőséget rejt magában, melyeket a lakberendező választási lehetőségként elénk tár, hogy a legjobbat válasszuk ki belőle.

A berendezési alaprajz megszületésére még a konkrét munkák megkezdése előtt azért van szükség, hogy a gépészeti terveket, az elektromos kiállásokat ennek megfelelően alakíthassák ki, ne kelljen falakat bontani.

Lakberendezés

Koncepciótervek elkészítése, melyekből kiválaszt a megrendelő egyet, ami alapján kezdetét veszi a tervezés.

Bútortervezés

A kereskedelmi forgalomban kapható, kész bútorok sokszor méretben, színben vagy formában nem illeszkednek az elvárásokhoz, ezért szeretnék ezen elemek tervezésében is segítségére lenni.

Tanácsadás

Nem könnyű kiigazodni a rengeteg katalógus, színminta, anyagminta és stílus között. Ebben is segítségére lehetek.

3d-s látványtervezés

Elsősorban belsőépítész, lakberendező kollégák számára nyújtom ezt a szolgáltatást. Sok lakberendező kollégának az ideje nem engedi, hogy munkájához maga készítse el a 3D-s látványterveket az ügyfeleik számára.

Kivitelezői művezetés

A tervezési munka befejeztével elkezdődik a kivitelezés.