Kamrák és spájzok

Régen írtam nektek, mert (hála az égnek) sok munkám van és nem maradt idő az írogatásra. De most pótolom a hiányosságot, remélem a legnagyobb örömötökre.

Most a lakásnak egy manapság eléggé elhanyagolt, ámde szerintem fontos részét választottam témául. Ezek a kamrák és a spájzok. A mai építészek és tervezők előszeretettel hagyják ki a lakások és házak tervezése során, természetesen helytakarékossági okokból.

Ezek a lakások „nemszeretem”, de a kényelmes életvitel szempontjából nagyon fontos részei. Mert hát enni azért kell, nem? Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy állandóan étteremben étkezzenek és egyébként is főzni jó. Most újra nagy divatja van a főzésnek. Akkor pedig az alapanyagokat is tárolni kell valahol, mert az embernek nincsen ideje naponta rohangálni a piacra és a közértbe.

Nagyon szép, ötletes megoldásokat válogattam ki nektek. Vannak közöttük kicsik, nagyok, ki mit engedhet meg magának.

Amire még szeretném felhívni a figyelmet, az az, hogy bár ezek úgynevezett kiszolgáló, vagy mellék helyiségek, azért még gyönyörűek, kulturáltan megoldottak. Nem láttok közöttük egyet sem, amelyik ” jó lesz az úgy is”.

Jó ötletmerítést kívánok!

1 2 3 (2) 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük