Kirándulás Lengyelországba

  1. május 13. és 15. között szakmai kiránduláson vettünk részt Lengyelországban az APEKER Kft jóvoltából.

(H-2040 Budaörs 
Gyár utca 2.

Tel: +36 30/678-7390 

H-2040 Budaörs

Gyár utca 2.

Tel: +36 30/678-7390

Fax: +36 23/503-883

Mail: office@apeker.com
Fax: +36 23/503-883 
Mail: office@apeker.com )

 

A Ceramika Pilch  Jasienicy gyárát látogattuk meg, mely  kerámia burkolólapokat gyárt és amelynek termékei a hazai piacon kívül a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Ukrajna, Fehéroroszország, Litvánia, Románia és Magyarország területén is elérhetőek.

A Ceramika Pilch márka már több mint 30 éve működik a piacon, amely idő alatt az általuk tudatosan kifejlesztett termékskála és minőség egyetlen célja a teljes vevői elégedettség megteremtése.

 

Az új tervek teljes egészében megfelelnek a vevők esztétikai igényeinek, inspiráló megoldásokat mutatnak. A technológia és a design részleg együttműködik neves olasz és spanyol cégekkel és tervezőkkel.

 

A Ceramika Pilch hihetetlen mennyiségű figyelmet fordít mind a minőségi, mind az esztétikai szempontokra. A cég termékei megfelelnek a legújabb trendeknek,a széles választékot pedig mindenekelőtt a szépség jellemzi.

Nézzetek meg pár képet a termékkínálatból.

Nem biztos, hogy a képek tökéletesek, de igaziak! Magam készítetem őket!

A hangulat fenomenális volt, az ellátás fantasztikus! Köszönet érte az APEKER Kft-nek, a Ceramika Pilch-nek és nem utolsó sorban a tervező csapatnak, azaz a lányoknak!!!

Remélem lesz még ilyen közös kalandunk!

Most pedig újult erővel lehet dolgozni. KÖSZÖNÖM.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük